Απολέπιση! Μυστικό Ομορφιάς

Η απολέπιση γνωστή σαν peeling ή scrub, είναι μια αισθητική τεχνική με άριστα αποτελέσματα. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας δίνει μία λάμψη και παράλληλα επιτυγχάνεται καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για ενυδάτωση, θρέψη ή προστασία του δέρματος.

Ως απολεπιστικοί παράγοντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ρετινοικό οξύ(βιταμίνη Α), που έχει έντονες κερατολυτικές ιδιότητες και ταυτόχρονα διεγείρει το πολλαπλασιασμό των επιθηλιακίων  κυττάρων ή τα οξέα φρούτων όπως το κιτρικό, μηλικό, γαλακτικό, γλυκολικό, το σαλικυλικό ή διάφορα ένζυμα όπως η παπαίνη.

Άλατα, κόκκοι από αποξηραμένους καρπούς, σπόρους, περικάρπια, κόκκοι από αμύγδαλο, καρύδι, βερίκοκο μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εξαιρετικά εντυπωσιακά, και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Το δέρμα ανανεώνεται παράγει γρηγορότερα κολλαγόνο και ελαστίνη εξαλείφοντας άμεσα και θεαματικά τις ρυτίδες.

Με την απολέπιση επιτυγχάνεται καλύτερη οξυγόνωση. Το δέρμα αποκτά σφρίγος, ελαστικότητα και λάμψη. Καταπολεμάται η χαλάρωση, διορθώνεται το οβάλ του προσώπου. Επιτυγχάνεται καλύτερη ενυδάτωση.

Εμπρός λοιπόν ας δοκιμάσουμε να απολεπίσουμε το ταλαιπωρημένο δέρμα μας, με φυσικές πρώτες ύλες εμπιστευόμενοι την παντοδύναμη φύση. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει και θα σας εκπλήξει!