Μετάβαση στο περιεχόμενο
Υλικά
Εκτέλεση
- 1.Πλένετε τις φακές και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά να κρατάνε. Τις σουρώνετε
- 2.Σ’ ένα τηγάνι βάζετε το μπέικον, μέχρι να γίνει τραγανό
- 3.Το βάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το κόβετε
- 4.Στο μπλέντερ χτυπάτε τους κόκκους μουστάρδας, το σκόρδο, τα δυο είδη ξυδιού, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι
- 5.Σ’ ένα μπολ βάζετε τις φακές, το μπέικον, τα ντοματίνια κομμένα στα δύο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 6.Περιχύνετε το μείγμα με τις φακές με τη σος μουστάρδας